Gratis sms norge thaimassasje trondheim

gratis sms norge thaimassasje trondheim

som er interessert i å lære seg massasje eller andre interesserte som allerede er etablert innenfor Spabransjen og som kunne tenke seg å ta videreutdanning innen bransjen bes vennligst ta kontakt med oss. Vi er glad for å kunne overføre kunnskap om tradisjonell thai massasje til både thailendere og andre nasjonaliteter. I tillegg kan det gis opplæring i pensum innenfor ulike temaer i spabransjen, - Tradisjonell thai massasje -Oljemassasje -Massasje med varme steiner -Oppfølging av kvinner etter fødsel -Fotmassasje -Trykk og punktmassasje -Ansiktsbehandling -Kroppsbehandling og behandling for frigjøring av ulike symptomer fra punkter på blodårer. Våre medarbeidere har brukt mange timer på å søke og velge dette førsteklasses materialet Gratis sms norge thai massasje oslo skippergata, som kan ses både på hjemmedatamaskinen og på alle typer mobile enheter.

Gratis sms norge thaimassasje trondheim - Thai

Filialen befinner seg i Trondheim og representerer fagforeningen for tradisjonell thai medisin (helse og sosialdepartementet, medisinsk etat). Vi er glad for å kunne spre kunnskap og gi informasjon til alle interesserte. Selv om dere er bosatt i utlandet kan dere allikevel studere ved vår filial. For bestilling ring oss, eller send sms til. Svane Thai Massasje og Spa AS er den første filialen av senter for utvikling av tradisjonell thai medisin i Norge. Dette er rettigheter som gjelder spesielt for de som er innehavere av vitnemål innen tradisjonell thai massasje.

Videos

18 yeas old Caprice giving thai sex massage. gratis sms norge thaimassasje trondheim

Gratis sms norge thaimassasje trondheim - Gratis

Norges massasjeforbund gir også medlemskap til massører innenfor tradisjonell thai massasje. Studioet er dekorert og innredet med tradisjonelt utstyr/møbler som er hentet direkte fra Thailand, noe som gjør at du virkelig har følelsen av og vær ei Thailand uten og i det hele tatt forlate Norge. E-post :  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Adresse, hanskemakerbakken 7, 7018 Trondheim Åpningstider er: Mandag-lørdag. Det er ikke bare thailendere som kan studere tradisjonell thai massasje, alle nasjonaliteter er velkomne til dette studiet. Dette også for å få ut urenheter i blodet, noe som. Thai Massasje er den perfekte balanse mellom kropp og sinn, dette må bare oppleves for og forstå. Dette vil være en opplevelse dere sent vil glemme! Det vil og være rolig thailansk musikk, med gratis grønn te som gjør at dere kan slappe av og nyte stunden dere har hos oss.

0 tanker om “Gratis sms norge thaimassasje trondheim

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *